ontelt

Ki vagyok?

Egy fitnesz instruktor, aki szereti osztani az észt.

Valóban szeretem, különben nem blogolnék, de a blog-része a honlapomnak szubjektív.

Mi viszont ez a fitnesz dolog? Rövidre fogva: az a típusú edző vagyok, aki elmélyülten kutatja a lelki egészséget is. Tudom, mekkora hatalma van a mentális erőknek. Párszor volt szerencsém megtapasztalni.

miben segíthetek?

Úgy gondolom, hogy a sikeres edzés és fittség az ember biológiai, pszichológiai és szociális jóllététől függ. Mindhárom tengelyt szemlélve kell utána járni, hogy mi tarthat vissza valakit a fogyástól/súlynöveléstől, vagy az egészséges szokások betartásától. 

Ha nehéznek találod az életmódváltást, vagy elakadtál egy edzéssel vagy diétával kapcsolatos cél elérésében, keress fel bátran! Ha nem érzed jól magad a bőrödben, akkor segítek, hogy megtaláld a testtudatosság felé vezető utat. Személyre szabott edzéstervvel és konzultációkkal könnyebb!

Segítek étrenddel kapcsolatos gondokkal is. Étkezésünkön múlik legnagyobb arányban a kívánt testalak és az egészség elérése, viszont tudom, milyen kényes kérdés a táplálkozás. A tudatos diéta és annak hűséges betartása összpontosítást igényel, ezek módszeréről is beszélgetünk. 

 

Hol tanultam és mit?

 

  • 2016-2020 Semmelweis Egyetem, Magatartástudományi Intézet - PhD (egészségtudományok)
  • 2016 Fitness Akadémia - Fitnesz instruktor OKJ
  • 2012-2013 IFBB Academy - Fitnesz és testépítés szakedző
  • 2005-2010  Szegedi Tudományegyetem, amerikanisztika és kommunikáció szakos bölcsész
  • 2008-2009  West Virginia University